ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ"IN MESAJLARI » Can Tenden ÇikmadikÇa » [|]
| | |
(2): 1 [2]
Can Tenden ÇikmadikÇa LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
CaDi
Er

01-25-2009
3

10 [?]
1L263
1L454

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

atilla ben seni cooooooooo........k seviyorum ve ilk defa bir ünlüye böyle yaziyorum
valla seni hic tv de göremiyorum cokdandir Crying cok üzülüyorum
01-25-2009 00:52 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
249

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

30 [?]
249L499
300L073

bence de hiç gözükmüyo artık

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(
01-25-2009 02:03 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

husekin
Er

03-01-2009
8

13 [?]
3L082
4L033

slm arkadaşlar.hepinize atilla lı günler.ben aranıza yeni katıldım.atilla abiyi ne kadar çok ssevdiğimizi göstermeliyiz.ben kendisiyle çok tanışmak istiyorum.ve son olarak seni çooook sewiyorum abi
03-01-2009 15:08 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

.hilal.
Er

06-07-2009
3

9 [?]
862
1L000

KONU: Can Tenden ÇikmadikÇa       

çok kıskandım bu yazıyı

önceden bu siteden haberim olmadığı için benim sevgimdende haberin yok.tek bir kişi kalana kadar diyorsun ya o gün hiç gelmez seni bukadar sevenin varken ama diyelimki hiçkimse yok o bir kişi ben olurum
06-07-2009 15:38 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

busra
Er

06-23-2009
5

10 [?]
1L356
1L454

ya bende yenı uye oldum bılıyorum gec oldu ama cok sevıyorum ya senı atılla sen bıtanesın sen baskas       

ya bende yenı uye oldum bılıyorum gec oldu ama cok sevıyorum ya senı atılla sen bıtanesın sen baskasın ya kımse senın yerını almz senı sevmeyen olsun ne dıyeyım baska
06-24-2009 09:13 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

(2): 1 [2] |
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ"IN MESAJLARI » Can Tenden ÇikmadikÇa

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Can Tenden ÇikmadikÇa atilla taş, Can Tenden ÇikmadikÇa atilla taş resimleri, Can Tenden ÇikmadikÇa atilla tas, Can Tenden ÇikmadikÇa atilla taş video klipleri, Can Tenden ÇikmadikÇa atilla taş şarkıları ham çökelek, Can Tenden ÇikmadikÇa atilla taşı seyret , Can Tenden ÇikmadikÇa atilla taş dizileri zilyoner, Can Tenden ÇikmadikÇa bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,